واحد فروش: 44814058- 44827630(021)

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تبدیل دست به ماوس کامپیوتر

سه دانشجوی آلمانی فناوری جدیدی جهت تبدیل دست به ماوس کامپیوتر ایجاد کرده‌اند که افرادی که دست آن‌ها قطع شده است، می‌توانند به وسیله این تکنولوژی نشانگر ماوس را حرکت دهند و یا کلیک کنند. در این فناوری از یک دستبند هوشمند و یک دست مصنوعی استفاده شده است.

استفاده از ماوس و تاچ پد برای افراد ناتوان و مخصوصاً افرادی که دست آن‌ها قطع شده است، امری دشوار است. اگر چه فراهم کردن شرایط مورد نیاز برای استفاده این افراد از ماوس و تاچ پد غیر ممکن نیست، اما دشوار است. این موضوع به یک پروژه تبدیل شده است و سه دانشجوی آلمانی در حال کار کردن بر روی آن هستند.

این سه دانشجو دست‌بندی با کمک چاپگر سه بعدی طراحی کرده اند که روی یک دست مصنوعی بسته می‌شود و می‌تواند برای افرادی که دست آن‌ها قطع شده است، همانند یک ماوس عمل کند.

یکی از دانشجویان به بیان این مطلب پرداخت که یکی از بزرگترین مشکلات افرادی که دست آن‌ها به دلایل مختلفی قطع شده است، کار کردن با کامپیوتر است. این افراد برای انجام امور اداری که برای انجام آن‌ها دائماً باید از کامپیوتر استفاده کنند، باید دوباره آموزش ببیند؛ اما مشکل این جا است که این دست‌های مصنوعی هنوز با عملکرد دست‌های طبیعی که کاربران برای انجام ۹۰ درصد کارهای کامپیوتری باید از آن‌ها استفاده کنند، فاصله بسیار زیادی دارد.

این فناوری که Shortcut یا میانبر نامیده شده است، توسط تیم تحقیقاتی بر اساس پدیده‌ای طراحی شده است که گاهی اوقات از آن به عنوان پدیده “اندام خیالی” یاد می‌شود. اندام خیالی به پدیده ای گفته می شود که فردی که اندام او قطع شده است، احساس می کند که اندام قطع شده یا جدا شده او یا حتی یک عضو مثل آپاندیس همچنان به بدن او متصل است و به شکل سابق قابل استفاده است. تقریباً ۶۰ تا ۸۰ درصد افرادی که دچار قطع عضو شده‌ اند، اندام خیالی را حس می‌ کنند و اکثریت آن‌ها این حس را دردناک می‌‌دانند. افرادی که دست خود را به دلایل مختلفی از دست داده اند، همچنان می‌توانند آن را حرکت دهند و یا با آن به سمتی اشاره کنند. در فناوری Shortcut حسگرهای هوشمندی به کار گرفته شده است که با استفاده از حرکت ماهیچه هایی که فرد هنوز می تواند از آن ها استفاده کند، یک رابط کاربری ایجاد می‌شود. این سه دانشجوی آلمانی از حالات مختلف دست افراد نقص عضو که تحت تأثیر پدیده اندام خیالی ایجاد می‌شود و همچنین حرکت سطحی ماهیچه‌های دست آن‌ها، برای کنترل رابط کاربری (ماوس) استفاده می کنند که شامل حرکت دادن نشانگر و کلیک کردن برای حرکت دادن اسکرول در صفحات می‌شود.

تبدیل دست به کامپیوتر - تکنولوژی دست بایونیک ( دست رباتیک )

یکی از دانشجویان که رکس نام دارد، عنوان کرد: “ما در مرحله ایده‌پردازی این پروژه، رویکردها و روش‌های مختلفی را برای انجام این کار مورد بررسی و آزمایش قرار دادیم. ما از روش های تشخیص صدا، تشخیص چهره و حتی چشمک زدن به عنوان جایگزینی برای ماوس برای حرکت دادن نشانگر موس و کلیک کردن استفاده کردیم و حتی یک مکانیسم کنترل کننده به وسیله پا را نیز مورد بررسی و آزمایش قرار دادیم، اما سرانجام به دلایل مختلفی این روش را انتخاب کردیم، زیرا این روش بر اساس حرکاتی ایجاد شده است که افراد نقص عضو به راحتی می توانند آن‌ها را انجام دهند”.

وی در ادامه گفته‌های خود افزود: “فناوری Shortcut در حال حاضر در مراحل اولیه خود قرار دارد و باید از جهات مختلفی مورد بررسی و آزمایش قرار بگیرد. مرحله بعدی این پروژه، ساخت نمونه های اولیه مورد نیاز برای این فناوری است و پس از آن قصد داریم کارایی این وسایل را بر روی افرادی که دست آن‌ها قطع شده است، مورد بررسی و آزمایش قرار دهیم؛ بنابراین با انجام این کار می توانیم جزییات را به خوبی طراحی کنیم و عملکرد این فناوری را مورد ارزیابی قرار دهیم”.

فناوری تبدیل دست به ماوس کامپیوتر با نام استعاری Shortcut ممکن است به ثبت برسد و یا حتی تعدادی از افرادی که به این فناوری نیاز دارند، از آن استفاده کنند و از نتایج به دست آمده از استفاده از این فناوری، در پروژه های متفاوت بعدی نیز استفاده شود.

رکس در پایان اذعان کرد: “اگر بخواهیم صادقانه نظر دهیم، باید بگوییم که هنوز در مورد عملکرد درست این فناوری مطمئن نیستیم و مفید بودن یا نبودن این فناوری در بررسی و آزمایش آن توسط افراد مختلف مشخص می شود.”

اشتراک‌گذاری:

فیس‌بوک
توئیتر
پینترست
لینکداین
واتس‌اپ
تلگرام

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه‌های اجتماعی

آخرین نوشته ها

دریافت آخرین بروزرسانی‌ها

اشتراک در خبرنامه هفتگی ما

با اشتراک در خبرنامه هفتگی ما از محصولات و خدمات و نوشته های جدید رمزینه نگار سپهر با خبر باشید…

دسته بندی ها

سایر نوشته ها

نوشته های مرتبط

SCM - نرم افزار مدیریت زنجیره تأمین

مدیریت و برنامه ریزی زنجیره تأمین (SCM) چیست؟

مدیریت زنجیره تأمین یا SCM تلفیقی است از هنر و علم که در جهت بهبود دسترسی به مواد اولیه، ساخت محصولات و یا خدمات و انتقال آن به مشتری بکار می‌رود. در زیر پنج بخش اصلی مدیریت زنجیره تأمین می آید:  1- برنامه ریزی : بخش استراتژیک مدیریت زنجیره تأمین می‌باشد. برای مدیریت صحیح منابعی

پیشوند بارکد کشورها

پیشوند بارکدها در جهان

پیشوند بارکدها در کشورهای مختلف به چه صورت است؟ آیا الگوی خاصی برای قرارگیری و یا تشخیص کشور سازنده یک محصول از روی بارکد وجود دارد؟ بارکد یا شناسنامه‌ی محصول، حاوی اطلاعاتی است که سازنده‌ی بارکد به صورت دلخواه در آن ذخیره نموده و بر اساس الگوی استاندارد به راحتی توسط بارکد خوان قابل رمزگشایی

دستگاه بارکدخوان چگونه کار می کند ؟ - کارکرد دستگاه بارکد خوان

دستگاه بارکدخوان چگونه کار می کند ؟

برای اینکه متوجه شویم یک دستگاه بارکدخوان چگونه کار می کند باید اجزای مختلف این وسیله را بررسی کنیم. اصولاً در خود یک بارکد خوان، سه جزء اصلی وجود دارد: سیستم روشنایی، سنسور/ مبدل و رمزگشا (Decoder). توضیحی ساده… بارکدخوان ها با شناسایی و روشنایی کد توسط نور قرمز شروع به کار می کنند. سنسور

بارکد خوان مراکز درمانی

بارکد خوان مراکز درمانی و داروخانه ها

امروزه از بارکد خوان‌هایی نظیر مدل QD2100 شرکت دیتالاجیک و بارکد اسکنر دیتالاجیک دو بعدی QD2130 و GD4470 جهت اسکن دفترچه بیمه و کارت شناسایی، در داروخانه ها و مراکز درمانی استفاده می‌شود. در آینده نیز با ارائه‌ی محصول جدید دیتالاجیک بنا است که بارکد خوان دوبعدی هرون HD3430 به عنوان نسل جدید بارکد خوان

پیمایش به بالا